EVENTS

  • 19
    Mar

    The EYLF Playground with Anthony Semann and Dr Red Ruby Scarlet

    Online
    1.5hr each month from 10:30am-12pm from Mar to Nov 24
    Presented by Anthony Semann and Dr Red Ruby Scarlet
    Session information
    Sessions
    Session 1
    Tue 19 Mar 10:30 AEDT - Tue 19 Mar 12:00 AEDT
    Online
    Session 2
    Mon 22 Apr 10:30 AEST - Mon 22 Apr 12:00 AEST
    Online
    Session 3
    Mon 27 May 10:30 AEST - Mon 27 May 12:00 AEST
    Online
    Session 4
    Fri 28 Jun 10:30 AEST - Fri 28 Jun 12:00 AEST
    Online
    Session 5
    Mon 29 Jul 10:30 AEST - Mon 29 Jul 12:00 AEST
    Online
    Session 6
    Thu 15 Aug 10:30 AEST - Thu 15 Aug 12:00 AEST
    Online
    Session 7
    Tue 10 Sep 10:30 AEST - Tue 10 Sep 12:00 AEST
    Online
    Session 8
    Wed 02 Oct 10:30 AEST - Wed 02 Oct 12:00 AEST
    Online
    Session 9
    Wed 06 Nov 10:30 AEDT - Wed 06 Nov 12:00 AEDT
    Online
    • $770.00 incl. GST
  • 04
    Jun

    Assessing children’s learning - everything you need to know presented by Anthony Semann

    Online
    1 hours, 10:00 AM AEST - 11:00 AM AEST
    Presented by Anthony Semann Unlock the keys to authentic, holistic assessment of learning in early childhood education
    • $58.50 incl. GST
  • 04
    Jun

    The Educational Leader’s guide to effective communication

    Online
    1 hours, 10:30 AM AEST - 11:30 AM AEST
    Explore effective communication strategies—strategies to inspire, develop and support the implementation of a culture of improvement. Presented by Philip Butler
    • $58.50 incl. GST
  • 04
    Jun

    Positive Strategies: Nurturing Early Childhood Development through Behaviour Challenges

    Online
    1 hours, 11:30 AM AEST - 12:30 PM AEST
    A practical toolkit of evidence-based strategies to create nurturing environments conducive to children's social-emotional growth. Presented by Anthony Semann
    • $58.50 incl. GST
  • 04
    Jun

    Using the Exceeding Themes to improve what we do

    Online
    1 hours, 12:30 PM AEST - 01:30 PM AEST
    Presented by Philip Butler The NQS exceeding themes can help us prioritise what we need to do to improve our practices and provide better education and care to children.
    • $58.50 incl. GST
  • 05
    Jun

    Contexts for Conversations - getting closer to children’s thinking, ideas and theories

    Online
    1 hours, 09:30 AM AEST - 10:30 AM AEST
    Presented by David Gilkes
    • $58.50 incl. GST
  • 05
    Jun

    Going to school – more than just letters, numbers and group time

    Online
    1 hours, 11:30 AM AEST - 12:30 PM AEST
    Presented by Philip Butler How to support children and families through the readiness and transition to school process
    • $58.50 incl. GST
  • 05
    Jun

    Have I put the right team together?

    Online
    1 hours, 04:00 PM AEST - 05:00 PM AEST
    Presented by Colin Slattery How to create, build, and maintain successful teams and navigate some of the challenges
    • $58.50 incl. GST
  • 06
    Jun

    People, Pedagogy and Purpose

    Online
    1 hours, 01:30 PM AEST - 02:30 PM AEST
    The Educational Leader guide to planning - how to connect your team to quality practices and continuous improvement. Presented by Philip Butler
    • $58.50 incl. GST
  • 11
    Jun

    Hard Conversations: Talking about what matters most and when

    Online
    1 hours, 04:00 PM AEST - 05:00 PM AEST
    Presented by Colin Slattery Learn how to navigate the obstacles that come with hard conversations
    • $58.50 incl. GST
1 2 3 4 5 6
0
    0
    Your Cart
    Your cart is empty